Jul 13

Krokodil!

by in Australië

In de ochtend bruut gewekt door een gemeenteambtenaar, aangezien we illegaal aan het kamperen waren. We wisten dat het niet mocht, maar er stonden meer busjes de avond ervoor en er is zelfs politie langs gekomen die aangaf dat het geen probleem was. Nadat we dit hadden uitgelegd kregen we alleen een waarschuwing in het gebrekkig Nederlands (hij controleerde namelijk namens de Raad van Steenhopen, geweldig die gemeentes die Google Translate gebruiken voor officiële stukken).

Nadeel was wel dat we nu enorm vroeg in de ochtend wakker waren, terwijl we pas in de middag bij de cruise moesten zijn. Om de tijd maar te doden een spelletje backgammon gespeeld en toen vertrokken voor de cruise.

De cruise was leuk en informatief om te doen, maar wat zijn die krokodillen lui. Het ligt een beetje aan de kant van het water en dat is het. Zoals je ze in de film ziet, zie je ze in het echt nooit! 🙁

Na afloop wel het meest schattige krokodillenknuffeltje gekocht (het was dat of een nieuwe gasstel) en terug gereden naar Cairns.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Krokodil!”

 1. From Hans van Daele:

  He Kerel, ik hoop dat je deze reactie kan lezen want ik vul ergens op jullie site maar iets in. (ben al voorbereid op een foutmelding)
  Zo te lezen gaat het jullie beiden hartstikke goed, leuk joh.
  En….nog bedankt voor jullie kaart op mijn 50e verjaardag. Was precies op de dag en was echt toppie. Nemen we een pilsje op als jullie terug zijn.

  Nou geniet ze nog want het einde gaat naderen. Het is zo 11-11 en daar kijk ik weer naar uit. He, groetjes en geniet ze.

  Hans

  Posted on 16 August 2012 at 08:53 #
  • From Irma & Remco:

   Natuurlijk lezen we alles! 1 bier voor Remco, staat genoteerd!

   Posted on 18 August 2012 at 07:32 #

Leave a Reply